ایجاد ۳۰ هزار اشتغال مستقیم در بخش معدن استان قزوین
قزوین_ به گزارش بسیج، محسن رستمی مدیرکل صمت استان قزوین در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال که ستاد تسهیل و رفع موانع فعالان اقتصادی چه دستاوردهای مشخصی در حمایت از تولید و صنعت استان داشته است، بیان کرد: ستاد تسهیل و رفع موانع تولید به استناد قانون مصوب مجلس ایجاد گردیده و هدف آن رفع موانع سر راه تولید و سرمایه گذاری است و نقش مهم و ارزشمندی در این خصوص دارد.
با توجه به این نقش استاندار قزوین، اولین جلسه رسمی خود را به این مهم اختصاص داد و اولین جلسه کاری وی رفع موانع سرمایه گذاران و حمایت از آنها بوده است. این ستاد در سال جاری تا کنون ۴۴ جلسه برگزار نموده است که در این جلسات مشکلات ۱۷۰ واحد تولیدی مطرح و تصمیم گیری در خصوص رفع موانع آنها اتخاذ گردیده که بیش از ۹۰ درصد این مصوبات اجرایی گردیده است.
وی با اشاره به مهمترین مشکلات عرصه تولید گفت: بخش صنعت مهمترین بخش اقتصادی کشور و در واقع موتور محرک اقتصاد، صنعت و تولید است. این بخش در استان قزوین نقش مهمتری دارد بطوری که بیشترین اشتغال و تولید ارزش افزوده را دارد. به همین دلیل استان قزوین یکی از قطب های مهم صنعت کشور محسوب میشود.
مشکلات صنعت قزوین هم جدای از مشکلات این بخش در کشور نیست. موضوع ناترازی انرژی که امسال هم در فصل تابستان و هم در این فصل اتفاق افتاده یکی از مشکلات است. موضوع تامین مالی واحدهای تولیدی از سوی بانک ها و زمانبر بودن تخصیص ارز از جمله مسائل دیگر این بخش است که دولت در تلاش برای رفع این مشکل می باشد.
رستمی در ادامه با اشاره به وضعیت تولیدات معدن و مواد آلی در استان قزوین عنوان کرد: در حال حاضر بیش از ۲۸۰ معدن دارای پروانه بهره برداری در استان وجود دارد. در استان معادن ارزشمندی مانند مس، سرب، روی و خاک های صنعتی وجود دارد که زمینه ساز بخش مهمی از صنعت استان میباشند.
مواد معدنی باعث ایجاد صنایع فرآوری مواد معدنی از جمله ت لید شیشه، کاشی و سرامیک، شوینده و ده ها محصول دیگر گردیده است و ما در بخش معدن در این حوزه مشکل زیادی نداریم. اما بخش مهمی از معادن استان، معادن شن و ماسه است که بخشی از آنها و تعدادی از معادن سنگ های تزئینی و غیره به دلایل مختلف تعطیل میباشند که از جمله آنها می توان به عدم وجود بازار و مشکلات معارضین محلی اشاره نمود.
رستمی در پایان گفت: نقش مهم معدن استان را میتوان در ایجاد صنایع فرآوری معدن به میزان حدود ۳۰ درصد صنایع استان و ایجاد حدود ۳۰ هزار نفر شغل مستقیم در این صنعت اشاره نمود.
انتهای پیام/۱۰۱۰